Jumaat, 20 Mac 2015

Throw back


Hai- hai Assalamualaikum
selamat pagi dan salam satu malaysia

hari nie syusye baru je rasa tenang dan ada masa...
hahahaha.. bole la mencuri masa mengupdate blog syusye nie..

So jom2 kita throw back 
banyak benda syusye tidak sempat nak share.. 
mmm tak ada lah menarik sangat tapi bole la.. 

sekarang ini syusye sibuk tengah mencari tajuk
untuk proposal.. hahaha 
macam tak percaya je.. dah nak abis stdy rupanya.
hopefully tajuk nie tak kena reject.. 
InsyaAllah..thank u kat si SSA kerana tolong 
membuat sama-sama. hahaha
tak pasal2 kena tahu pasal IT. Amboi yea!!

okok.. nanti bohsan plak korang dok baca ayat merapu syusye nie kan.. 
Jom-Jom kita tgk gambar. bole
lah cuci mata kit ... 

haaa cuba teka kat mana nie???
jom2 kita view lagi satu pic..

hahaha.. sure korang taw kat mane nie kan?

ni kat Hatyai.. floating market.. 
1st time datang.. mmm bole tahan lah... 
actually cete lama nie... saje je nak share..
syusye naek kereta je masuk Thailand.. hehehe 

jom2 kite layan pic ..



Shopping time!!! hhahahah.. memang 
heaven makanan kat sne.. sediakan duit je.. 


haaa masa kitaowg nak pergi floating market... 
kami tak tahu jalan.. jadi.. 
bila tanya rakyat di sana.. memang macam cakap 
ayam dengan itik la.. hihihi 
siap lukis pow dowg tak tahu.. 

so kami decide nak naik TUT!!! 
jaoh jugak..  RM40 pergi balik.. senang cerita.. 
hahahahaha



gila panas time nie...
agak serabut jgak la.. dengan orang nya ramai.. 

b4 balik kami singgah Danok.. 
hehehe apa lagi 
menikmati Tomyam.. gila terbaek!!! slupppp

ok cukup la sampai di sni kita throw back.. 
nanti syusye cete lagi ok.. 
tapi ni lama da kot.. tahun lepas pnya cete..








Tiada ulasan: