Khamis, 29 Januari 2015

Alhamdullilah Minggu Exam dah berlepas

                                                                         Assalamualaikum dan selamat pagi syusye 
ucapkan kat semua.. 

Syukur dan alhamdullilah abis sudah minggu exam
diam tak diam sudah sem 6
insya allah ada 6 paper lagi..
for the next sem mybe ambil lagi 3 paper... 
Insya Allah tak ada aral melintang lagi 2 sem.

Hopefully bole tamat kan dlm 1 tahun lagi.. 
Ameen.. 

Setelah exam abis je pe lagi hoooooyra la.. 
tak saba nak abiskan belajar.. 
tapi dah abis nti sure boring kn kn ??
kalau tak balik keje je dah pergi class.. pagi2 dah pergi kerja
balik mlm baru balik.. pergi gelap balik pow gelap..
hehehehe... penat + letey tu sudah sebati.. 
lagi2 kalau time tu kena submit 
assigment minggu test.. memang letey tahap dewa.. 

Alhamdullilah dengan izinNya tamat jugak sem nie..
result?? mmm kita tunggu je laa
hope still bayar rm10.. Insya Allah.. 
Ameen 

so jom kita usha2 gambar2 yang menarik dan shot vacation.. 

haahhaha this week tnggal 2 minggu nak final tp sempat lagi berjalan2.. 

cuci mata katanya... hilangkan sedikit stress... 

tgk x muka owg happy.. syik terperap je dlm blik.. 

for the next week pergi ganu teman kak saba ambil anknya di sana..
 see bercuti lagi padahal nak exam..hehehehe. so owg kata time jalan kte jln
time kte stdy kte stdy.. asura nak stdy mmm... mmg tak la kan ...

keep moving 

yea dik2.. nak pergi mana.. kak comey nak g bwak nie.. 
yeah.. jom balik...

so abis dah shot vacation minggu exam... 

habis je exam. bdk mok tu suruh syusye datang sne.. so sbb dah janji dan tak larat
nak dgr so syusye pow pergi sana... so jln2 tepi pantai..
masa nie syusye xberapa sihat.. ulser besaaaaaaaaaaaaar menyerang + alegic

kak sue aka sayang pow turut serta 

kami pergi padang besaq makan di sana..  disebabkan x bole makan sgt  sayang.. so
tidak menikmati la.. nikmat mkn di tarik buat sementara. 

acin sibuk nak ambil gambar bersama..


Ok.. di sebabkan saya pergi saya so time dowg pulak dtg melaka..
so dengan x de berapa planing.. so dowg la dtg melaka.. shot vacation..
so bawa bdk2 tu pergi afarmosa theme park..
okok..cepat2 gerak...

yeah.. dah sampai akhirnya... welcome!!

see mak budak mcm terlebih excited.. 

ambil gambar dlu...

acin dan afif.. 

bagi gajah makan.. lapar sungguh gajah nie 


tapi.. mak syusye tidak sihat... 
syusye smpai2 je bwa mak g sepital terus.. 
mak kena warded.. 
disebabkan dah janji dengan budak2 tu.. syusye bwa jgak dowg g
afamosa sekejap.. balik mandi trus pergi sepital.. 

hope dapat mengembirakan semua orang... 

syusye minta tlg tlg doakan mak syusye cepat sembuh yea.. 
berikan mak kekuatan tok menghadapi semua nya.. 

semoga mak cepat sembuah dan tabah mengharugi dugaan dari Nya..
Ameen..

Setiap apa yang terjadi ade hikmah di sebaliknya...
Semua sudah diatur sebaek2Nya..
Kita hanya mampu berdoa dan terus berdoa...
Sesungguhnya penyakit itu penghapus dosa..
dan Allah tidak memberi ujian tersebut kepada Hamba
nya yang tidak mampu mengharungi nya..

dan syusye yakin mak seorang yang tabah dan kuat..
Insya Allah.. Ameen....








Tiada ulasan: