Rabu, 3 Disember 2014

Demam Exam Bermula


Assalamualaikum  semua 
salam satu malaysia.. 

actually baru je sihat dari btoi2 demam.. hahahah..
thank u 

haaa diam tak diam dan nak exam
alhamdullilah.. nak akhirnya berlabuh tirai jgak sem 6
sekarang tengah nak setelkan assigment la.. project la..
nak abis kan chapter la.. test la..
so tinggal 6 subjek je lagi.. diam tak diam nak abis 
belajar dah.. 

jadi bila asyik fikir je pasal exam.. 
terus kepala ni asyik rasa mcm bedenyut2 je
dan jadual macam hampeh gas.. aduhyai

ni sapa sakit kpla bole la amalkan doa nie.. share is caring rite?

pada mula nya ok da.. tapi tgk final jadual..
kecewa gila.. mmm xpe la kita redha je

syusye start final 4,6,7,12 Januari 2015
and then merdeka untuk 3 bln seketika... 
so vacation for bis final di mana yea???


hopefully sem nie dpt result better dari sem lepas.. 
Insya Allah.. kwn2 tolong doakn yea..


p/s: kepada masalah yang laen exspecially for personal.. 
nanti2 lepas final syusye fikir yea.. 
plz jgn serabutkn kepada saya ok.. 

bagi syusye tumpu kpd final.. juz i need 1 month only for
my final.. that all... 

plz undestand for my situation ok.. 
memandangkan syusye bkn stdy full time ...

you must to know im work + stdy ok.. 
so dengan masalah keje lagi.. lagi2 sekarang nie 
di pindahkan unit lain.. 

so new enviroment, new work, new experience
so byk yang syusye kena learn and learn



dont disturb me ok (princess) hahahahh 









Tiada ulasan: