Selasa, 1 April 2014

Percutian 2014 ------>Shah Alam----->Kelantan------>Pulau Perhentian----->Cameron



Assalamualaikum... 
alamak cete ni agak basi la jugak.. 
tapi nak jugak cerita... 


Alaaaa agak bz kit nak update blog la...
Awal tahun saya and the geng pergi ke
PULAU PERHENTIAN...
Alhamdullilah apa yang di rancang ter
laksa la jugak... 
Alhamdullilah... Selamat PErgi dan Balik

Jom la Layan gambar2 yang sempat kami 
buat koleksi...

kami nak pergi ke jeti nak naik boat... jom2



aksi azie paling ngeri.. kredit yg mengambil gambar.. hehehe
nampak tak hasil tangkapan saya.. (bohong)
action je.. time ni sye ok lagi...

orang gila memancing... putih2 tu hasil muntah saya dgn kak tini.. hahaha
gila wei mabuk... 

Selfie... jom2 serapan pagi

snockling.. jom2...

hasil takapan kami pergi memancing...

membakar time

jom2 makan.. alhamdullilah.. terbaek!!

time rehat2...

santai

termenung ku melihat kebesaran Ilahi
Ini pulak hasi kami di cameron Highland...









ok tamat percutian kami.. 
Alhamdullilah.. penat tp seronok..

Insya Allah... 
Kalo di izin kami ingin pergi ke pulau sabah...
Amin.. hehehehe





















4 ulasan:

syuhaili berkata...

Suka sgt time..group girl je yg g..nextime plan trip ./...

syusye berkata...

insya allah.. Amin...

Eliss Mie berkata...

bestnya :) bila ntah nak pi jalan2 utk tahun ni.

syusye berkata...

g la kak.. pakej sura cuma rm219 tmasuk bot pergi balik.. mlm 3x tok shari.. dan 5 check point tok snockling.. mmg tbaek...
FYI:mkn kat pulau mmg tsgt2 mhal..