Rabu, 3 Disember 2014

Demam Exam Bermula


Assalamualaikum  semua 
salam satu malaysia.. 

actually baru je sihat dari btoi2 demam.. hahahah..
thank u 

haaa diam tak diam dan nak exam
alhamdullilah.. nak akhirnya berlabuh tirai jgak sem 6
sekarang tengah nak setelkan assigment la.. project la..
nak abis kan chapter la.. test la..
so tinggal 6 subjek je lagi.. diam tak diam nak abis 
belajar dah.. 

jadi bila asyik fikir je pasal exam.. 
terus kepala ni asyik rasa mcm bedenyut2 je
dan jadual macam hampeh gas.. aduhyai

ni sapa sakit kpla bole la amalkan doa nie.. share is caring rite?

pada mula nya ok da.. tapi tgk final jadual..
kecewa gila.. mmm xpe la kita redha je

syusye start final 4,6,7,12 Januari 2015
and then merdeka untuk 3 bln seketika... 
so vacation for bis final di mana yea???


hopefully sem nie dpt result better dari sem lepas.. 
Insya Allah.. kwn2 tolong doakn yea..


p/s: kepada masalah yang laen exspecially for personal.. 
nanti2 lepas final syusye fikir yea.. 
plz jgn serabutkn kepada saya ok.. 

bagi syusye tumpu kpd final.. juz i need 1 month only for
my final.. that all... 

plz undestand for my situation ok.. 
memandangkan syusye bkn stdy full time ...

you must to know im work + stdy ok.. 
so dengan masalah keje lagi.. lagi2 sekarang nie 
di pindahkan unit lain.. 

so new enviroment, new work, new experience
so byk yang syusye kena learn and learn



dont disturb me ok (princess) hahahahh 









Isnin, 17 November 2014

In Silently.. daa~~

Assalamualaikum... 
hai hai hai... 
gila lah hai lama nya tak sentuh update blog
tiba-tiba rasa nak menulis something..


tak ada apa pow yang menarik yang syusye sharekan... 
layan je la picture2 di bawah nie ek..

bila? di mana? kat mana?
 tu biarlah rahsia ...
hahahahah 


 











gambar2 tu semua berlaku 2014.
thank u give me the great of moment... 

jom2 plan g bercuti lepas final plak.. 
sekarang tak bole sbb nk final kn.. so 
syusye sabar dlu yea... 

p/s: jangan termuntah tgk syusye selfie yea.. hahaha.. ok bye!!










Khamis, 21 Ogos 2014

Sukan Staf Universiti Malaysia ke 39 UTM


Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. 
series lama tak updated blog kan... 

memang tak ada mood nak update... 
so now syusye free... 
jom layan pic semasa team bowlers UiTM 

UiTM hantar 6 kategori.. 
di mana 5 kategori dapat medal.. cuma warna je berbeza

ketipan medal. 
1 gold 3 silver 1 bronze.

 layan je la gambar2 dibwah ek..
hahaha saya tengah beraksi.. 

bowl tgk golek2.. hihihihi

perasmian sukum at UTM

makan time

skip triple and fours.. 

tgh warming up bersama.

berdebar nak beraksi untuk final

syusye ade perminat.. mishya namanya... hihihihih

we are together !!! u are the best

team bowler uitm lelaki

my coach.. emas tahun nie.. thank u kak al.. 

team triple women.. (silver medal)

fours women (Silver Medal)

triple men (bronze medal )

fours men (silver medal)

beraksi dengan medal masing2...

UiTM di hati Ku

Selfie time ...


Akhirnya berakhir jgak sukum di JB..
di mana lawn bowls mencipta sejarah..
6 ring masuk final 4 daripadanya UiTM..
UiTM sapu bersih.. hihihhi


Tahun depan UiTM jadi tuhan rumah
hope dapat mengekalkan prestasi atau pow semakin bgus lagi..
Insya Allah.. apa2 pow kerjasama..

Jumaat, 30 Mei 2014

Percutian ke dua 2014 off Pulau Kapas...






Assalammualaikum dan salam jumaat 
kepada semua....

Insya Allah... Jap lagi nak bergerak ke Terengganu
Percutian kali ini di Pulau Kapas...
Mencandat Sotong...

FYI, 1st experience... 
so sbb kawan ajak.. jadi kita terjah... 

Banyak dapat ke idak.. itu belakang cerita..
Tapi sura takut jadi lembik 
macam sotong

Hahahahha...
Al maklum la mabuk.. weeeeee~~

Xpe la  bole jadi kan umpun kalau 
mabuk nanti yea..
hahahaha

Ok la doakan perjalanan kami selamat pergi 
dan balik... Insya Allah.. Amin...


Apa kita buat niat kerana Allah... Insya Allah...
Amin..
J0m.. jom

Gambar nanti sura update ok!!






Selasa, 1 April 2014

Percutian 2014 ------>Shah Alam----->Kelantan------>Pulau Perhentian----->Cameron



Assalamualaikum... 
alamak cete ni agak basi la jugak.. 
tapi nak jugak cerita... 


Alaaaa agak bz kit nak update blog la...
Awal tahun saya and the geng pergi ke
PULAU PERHENTIAN...
Alhamdullilah apa yang di rancang ter
laksa la jugak... 
Alhamdullilah... Selamat PErgi dan Balik

Jom la Layan gambar2 yang sempat kami 
buat koleksi...

kami nak pergi ke jeti nak naik boat... jom2



aksi azie paling ngeri.. kredit yg mengambil gambar.. hehehe
nampak tak hasil tangkapan saya.. (bohong)
action je.. time ni sye ok lagi...

orang gila memancing... putih2 tu hasil muntah saya dgn kak tini.. hahaha
gila wei mabuk... 

Selfie... jom2 serapan pagi

snockling.. jom2...

hasil takapan kami pergi memancing...

membakar time

jom2 makan.. alhamdullilah.. terbaek!!

time rehat2...

santai

termenung ku melihat kebesaran Ilahi
Ini pulak hasi kami di cameron Highland...









ok tamat percutian kami.. 
Alhamdullilah.. penat tp seronok..

Insya Allah... 
Kalo di izin kami ingin pergi ke pulau sabah...
Amin.. hehehehe