Ahad, 4 Ogos 2013

Alhamdullilah. ..

Alhamdullilah result sem ni more more better dari sem lepas... even ak buat kputusan yg bsaq.. aku boleh hidup tanpa dia...

Syukur kepada mu.... nak stdy habis cepat2 n then bole mohon pndah melaka... yeah yeah...

Sekarang sura ade di dataran pahlawan..hehehe.. dok buat kaki...

ff

Untuk diri sendiri.. lepas ini nak pergi berurut kaki pulak... hahahaha... xde kerja kan? Adiah sendiri..

Ok la nak menghayati jap.. nti saya update yea... jap2 shoping baju untuk anak buah

Jumaat, 2 Ogos 2013

Selamat Hari Raya...



Air tak selalu jernih
begitu juga ucapanku

Kapas tak selalu putih 
begitu juga hatiku

Langit tak selalu biru begitu juga hidupku
Jalan tak selalu lurus     
begitu juga langkahku 

Jika Maaf itu boleh diungkap hari ini
Untuk Apa menunggu hari raya tiba?
Sedangkan hembusan Napas pun
Kita tak pernah tau bila akan 
Berhenti...

maka dari itu ku ingin Mohon Maaf atas 
Kesalahan Kekhilafan maupun 
Perbuatan yg sengaja dan tidak disengaja..yg membuat sakit hati kalian 

Sebelum ramadhan pergi
Sebelum aidil fitri datang
Sebelum operator sibuk
Sebelum wechatt hang..

Saya hendak memohon maaf atas semua kesalahan...
Selamat menikmati
hari-hari terakhir Ramadhan..


Hari ini last day kerja... Insya Allah...
tengah hari nak gerak balik melaka da...
tapi sebelom tu kena ambil anak buah di puchong...
kena pos dulu sebelom abg balik beraya...huhuhuhhu....

o0ooo0oo balik kampung... (sambil nyanyi lagi balik kampung)
perjalanan jaoh tak ku raya...
memang la sebab balik melaka je pow....
bak kata kawan aku kentut pow boleh dengar..hahahaa


Alhamdullilah dapat merasa balik kampung jumpa
insan tercinta di rumah...

Selamat hari raya semua...
bawa kete elok (peringatan diri sendiri)
bawa anak orang nie..so kena lebih berhati...

Doakan perjalan saya selamat sampai ke destinasi...
Insya Allah Amin...