Selasa, 30 April 2013

Ku Mencari...




Ku mencari, Ku mencari 
Apakah salahku 
Kau buat ku termenung seorangan 
Dalam diri sangsi, Akhirnya begini 
Perpisahan tak kuduga 

Ku mengerti, Ku fahami 
Keputusan diri 
Biar saja aku sebegini 
Permintaan terakhirku, Jangan kau lafazkan 
Simpan saja kata-kata 

( korus ) 
Jangan diucap selamat tinggal 
Jangan kau ucap selamat tinggal 
Jangan diucap selamat tinggal 
Kepadaku... 

Walaupun seketika... Walaupun sekelip mata 
Simpan saja kata-kata, Ke akhir hayat yang ada 
Walaupun seketika... Walaupun sekelip mata 
Simpan saja kata-kata, Ke akhir hayat yang ada


perghhh gila layan lagu bluess ujan2 nie kan..
tiba tiba je lirik lagu nie muncul di kotak fikiran aku
so pe lagi terus tanya pakcik google cari lirik lagu...

gambar di atas tidak mengena dengan lirik lagu sama ada
yang hidup mahu pun tiada..hahaha

Actually agak stress dok siap kan kerja
Alhamdullilah sedikit2 dah hampir siap kan...
thank u kepada rakan2 yang setiasa memberi semangat kepada saya
almaklum la orang tidak suka dengan coding
akhirnya kena jugak buat..
whahahahahaha
















Aktiviti di Hujung Minggu ku...



Assalamualaikum semua kawan- kawan...
hari ini syusye nak share pic syusye dengan kawan2 
pada cuti hujung minggu yang lepas...

Al maklum la bujang boleh bergerak bebas 
ke sana sini....
nak tahu pe aktiviti kami laku kan...???
jom la layan gambar nie... =)

Yeah saya masuk lagi snow walk.. jadi 
ni kali ke 2 saya masuk ke rumah ais nie... 






Memang sangat sejuk..
jadi di sebabkan saya nie tak tahan sejuk..
dalam 15 t0 30 syusye dah kuar da..
series sejuk ssgt sampai kejang jugak la kaki hamba nie..heeheh

selepas itu syusye masuk galeri gambar 3d..
jadi nie lah hasil2 nya....


 tak fahan dengan gambar nie... takut 
tapi smua hentap tersyum simpul..hahahaha
tak bole jadi pelakon handalan macam nie..hahahaha


 Alamak takutnyaa...
tolong tolong tolong...wek!!!!



Yeah kami di syurga???
katanya la...
tapi posing gedik sungguh yeaaaaa...hahhaha

kalau nak pic cantik tunggu kat dsr yea... nanti saya upload lagi..
yeah akhirnya dapat  jugak update blog..eheheeheh



p/s: hidup kena enjoy!!!!





Isnin, 15 April 2013

Untuk Dia~~~~


Untuk dia... sambil nyanyi lagu najwa latif lalalala...
aku tak tahu pe motif aku bernyanyi..
sedangkan kerja berlambak...
biasa lah hari isnin kata kan...(tiada kaitan dengan gambar di atas)
hahahaha... gelak guling guling

kembali kepada panggal jalan..

Untuk dia..
Ini lah termampu aku berikan kepadanya...
pemberian tidak seberapa even aku pon tak pasti
hala tulu kami ini...
tapi aku buat untuk dia.. untuk dia..lalalalala...

even aku tak suka tapi aku tahu ni kesukaanya...
even aku tidak minat tapi aku tahu nie minatnya...
hopefully pe yang aku suka tapi dia tak suka dia bole 
menyokongnya dengan seikhlas hati...
Tak perlu nak paksa diri anda...
Itu namanya Keikhlas...

Terima la Hadiah yang buruk nie daripada saya
Sesungguhnya ikhlas dari hati ku..
(Alamak terjiwang pulak)

p/s: Maaf sekiranya tidak suka... boleh sedekah kepada sesiapa2...
nanti kalo dah sampai beritahu ok..even x nk sms or whatsapp pape2 pow bole..tu pow kalo nk beritahu la..  tak pow takpe.. takde paksaan... 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!! ( BUT TERASA SNSOWG JE)

 ok bye...
wsalam...


mood monday: malasnya nk buat keje.. macam nak g trainning lawn bowl or tengok wayang... hahaahha







Jumaat, 5 April 2013

Wating!!





yang mana satu nie???

pesanan dari seorang kawan baik saya..

A: alaa sura kalau ada yang lain terima je la...
tak payah nak tunggu (WATING) benda yang tak pasti..

sura: mmm tu la A.. terasa bla bla bla...
rahsia...hahahahaha
(sambil dapat nom telefon)
gelak jahat tiba-tiba...



jom-jom saya nak balik dah... 
yeah sok cuti... yahooooooo



Rabu, 3 April 2013

Bercuti2...



Assalamualaikum...
aduh lama sungguh tak update blog...
Actually bz kit sejak masuk jabatan baru nie.
so layan je la gambar2 syusye pergi bercuti di pulau..
layan gambaar je la ok...





















Nie kira malam terakhir kitaowg berada di pulau..
pada ke esok kan nya dah siap2 nk balik...
mmm memang best dan terbaik...
biasa la aktviti kat pulau...
snockling je la...

memang cantik ciptaan Nya...
Nie tgh berfikir nk bercuti di pulau mana time
musim sotong..heehhee