Selasa, 29 Januari 2013

Setia hujung nyawa






Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu


Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya


maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo









Jumaat, 25 Januari 2013

- Jauh Ke Syurga -


Assalammualaikum dan selamat pagi jumaat...
jom kita layan lagu nie...
best pulak..
suka tengok dia punya video clip nie...
lain daripada lain...
comey!!!




Lirik lagu jauh kesyurga...

Ya Allah
Kuatkanlah jari jemariku agar dia rasa tenang dengan setiap sentuhanku
Merdukanlah gelak tawa ku agar dia takkan sunyi tiap kali berjauhan
Dengan senda gurauanku dalam ingatan

Chorus:
Ku mohon padaMu Ya Allah
Tetapkanlah hasrat hati ku
Bantuku bawakan bahagia
Jalinkan jodohku dengannya
Jauh ke syurga

Ya Allah
Hiasakanlah paras rupaku ini
Agar dia takkan jemu tiap kali menatap wajahku
Warnakanlah hidup kami berdua dengan tona sayang
Walau ada salah faham jangan biarnya dalam
Pulih segera








Jumaat, 18 Januari 2013

Di Persimpangan dilema



Masa berlalu
Tanpaku menyedari
Percintaan yang kita bina
Hampir terlerai
Apa salahku
Kau buat ku begini
Dalam dilema
Di antara jalan derita
Tidak pernah ku duga
Ini semua terjadi oh.. oh...
Janganlah engkau
Menghancurkan segala
Setelah lama
Kita mengharungi bersama
[ Di Persimpangan Dilema lyrics found on http://lyrics.my ]
Usah biarkan cinta kita yang suci
Di lambung ombak
Karam di lautan berduri
Hanya satu pintaku
Moga kau menginsafi oh.. oh...
Semua ini...
Telah banyak yang ku beri
Sejak dulu lagi
Pengorbanan tiada pernah jemu
Hanyalah Tuhan saja
Bisa menentukan semua
Kesabaran daku menantimu oh.. oh...
Ku tetap memaafkan
Dan berdoa kau kembali
Sebelum diri melangkah pergi...

Isnin, 14 Januari 2013

Hujung minggu

Assalamualaikum dan selamat petang....
macam mane hujung minggu??

syusye menghabiskan hujung minggu dengan...
nak tahu syusye buat apa???
jom tengok pic
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
stdy diri untuk last paper "OS"


waktu makan dan berfast


 dan bersukan??? yea ker????


 hahahahahaha...
saja je nak update blog...
lama tidak update... bz kot...


ok la kawan2 semua...
hargai lah masa yang kita ada...
yang penting kita enjoy!!!!