Selasa, 30 April 2013

Aktiviti di Hujung Minggu ku...



Assalamualaikum semua kawan- kawan...
hari ini syusye nak share pic syusye dengan kawan2 
pada cuti hujung minggu yang lepas...

Al maklum la bujang boleh bergerak bebas 
ke sana sini....
nak tahu pe aktiviti kami laku kan...???
jom la layan gambar nie... =)

Yeah saya masuk lagi snow walk.. jadi 
ni kali ke 2 saya masuk ke rumah ais nie... 






Memang sangat sejuk..
jadi di sebabkan saya nie tak tahan sejuk..
dalam 15 t0 30 syusye dah kuar da..
series sejuk ssgt sampai kejang jugak la kaki hamba nie..heeheh

selepas itu syusye masuk galeri gambar 3d..
jadi nie lah hasil2 nya....


 tak fahan dengan gambar nie... takut 
tapi smua hentap tersyum simpul..hahahaha
tak bole jadi pelakon handalan macam nie..hahahaha


 Alamak takutnyaa...
tolong tolong tolong...wek!!!!



Yeah kami di syurga???
katanya la...
tapi posing gedik sungguh yeaaaaa...hahhaha

kalau nak pic cantik tunggu kat dsr yea... nanti saya upload lagi..
yeah akhirnya dapat  jugak update blog..eheheeheh



p/s: hidup kena enjoy!!!!





2 ulasan:

Atia Adina berkata...

cantik lah galeri gambar 3d tu ... nak gi lah

syusye berkata...

ahh cntik...byk lg gmbr...cmel2..hehe