Isnin, 25 Jun 2012

Akhirnya dapat jugak...


Assalamualaikum...
lama betul syusye tidak update blog..
ada masa ni so update laaaaa

Syusye nak cete kit pasal beli kasut NIKE...
lama betul nak beli...akhirnya semalam baru dapat beli...
bukan apa.. 
cete dia mcmnie....
Mula2 sudah berkenan kasut nie..tapi harga dia macam mahal je..
Nanti2 la dapat gaji baru la beli..
pas tu jalan2 kat Mid valley ada la kasut nie 
Diskaun 30% tak silap...
pergh excited la syusye.. pas tu tnya xde size...
ERghhhhh kecewa gler....

Tak xpe la ingat nk cari kasut lain..
semalam cuba2 tengok kat al-ikhsan shah alam...
wah suka gler jumpa kasut yg berkenan...

Akhirnya syusye pow beli...
ade diskaun 40%.... pergh teruja gler...
jadi syusye pow beli siap dengan stokin....

Itu la kalo syusye...
kalo dah berkenana owg kate yg laen pow xnk...
nak tu jugak sampai la dpt..
selagi x dpt selagi tu berusaha untuk dapatkan nya...




P/S: kan best kalo stdy mcm tu jgak... xdpt akan berusaha dptkn..nie tidak..huhuhuh

Rabu, 13 Jun 2012

Deman!!





Demam Exam 
Nie yang malas nk stdy nie..
sebab tidak suka exam..
kan bagus pegi kelas je...
tak payah la exam2 sangat .....

pape pow tinggal 2 3 minggu je tok stdy...
pas tu dah exam da...
hopefully la suksess....
nk suksess tapi malas nk stdy... guano???

Khamis, 7 Jun 2012

Budak MOoook


Budak Moook....
Nak gigit pipi bole????





Jumaat, 1 Jun 2012

RaJA BuAh



yeah musim durian dah tiba...
nanti nak borong buah durian...
sodap nya!!!!

aduh terkeluiq tgk buah durian nie...
waduh2... mmg terbaek laaa...

ada siapa2 tak suka buah durian x??
series beb rugi sape x makan durian..
kerugian betul...
NIKMAT SAY!!!!

xmau banyak cakap..
balik nanti nk cari durian....
pergh....
memang terbaek!!!


KEnangan LAma menyelma


Morning..
saje je letak pic lame kawan tunang ari tu...
Me bersama dua orang ank buah...
Anak buah yea bukan anak
bukan apa nanti jatuh pulak saham syusye...
heheheehhe..

ok la selamat bercuti yea kawan2....
syusye tidak jadi balik kampung 
coz emak pergi rumah kakak kat kluang..
so minggu depan la balik....


sooooodey....
xpe laa biar la mak jalan2 plak....
Muahaaaa syg u all....