Isnin, 25 Jun 2012

Akhirnya dapat jugak...


Assalamualaikum...
lama betul syusye tidak update blog..
ada masa ni so update laaaaa

Syusye nak cete kit pasal beli kasut NIKE...
lama betul nak beli...akhirnya semalam baru dapat beli...
bukan apa.. 
cete dia mcmnie....
Mula2 sudah berkenan kasut nie..tapi harga dia macam mahal je..
Nanti2 la dapat gaji baru la beli..
pas tu jalan2 kat Mid valley ada la kasut nie 
Diskaun 30% tak silap...
pergh excited la syusye.. pas tu tnya xde size...
ERghhhhh kecewa gler....

Tak xpe la ingat nk cari kasut lain..
semalam cuba2 tengok kat al-ikhsan shah alam...
wah suka gler jumpa kasut yg berkenan...

Akhirnya syusye pow beli...
ade diskaun 40%.... pergh teruja gler...
jadi syusye pow beli siap dengan stokin....

Itu la kalo syusye...
kalo dah berkenana owg kate yg laen pow xnk...
nak tu jugak sampai la dpt..
selagi x dpt selagi tu berusaha untuk dapatkan nya...




P/S: kan best kalo stdy mcm tu jgak... xdpt akan berusaha dptkn..nie tidak..huhuhuh

2 ulasan:

Aidanisme berkata...

smlm aku pun p al-ikhsan shah alam.. beli sluar track yang aku pakai skrg ni, hahaha

syusye berkata...

yea ker?hahaha..xjmpe plak yea..nk tgk la...