Jumaat, 10 Februari 2012

Part 1 e-holiday

Assalamualaikum...
syusye nk cete kit sal holiday syusye...
al maklum la cuti panjang..
so destinasi ke Terengganu...
jalan2 sambil bis kan duit..hahaah...

pape2 pow g holiday memang paling best...
segala masalah pribadi,fmly,kwn dll
semua hilang..
tenang...happy...nyaman...

Malas nk cete lebih2...
nanti kowg jeles la plak..heheheeh

airport LCCT bfast dlu b4 naek flight...


yeah saya dah berada di atas awan nano... he he he

cantik kan? nie masa mataha hari nak terbit...
sungguh indah ciptaan Allah...
ya Allah maha agung...

Alhamdullilah dan selamat mendarat..
hanya 30 minit je sudah sampai ke KT..
kalau naek kete mahu 8 jam baru sampai...
gler cepat..heheheeh...

1st aktiviti sampai je syusye ke uitm
so kat sne ade karnival uitm
pe lagi paint ball nie la yang syusye cuba..
1st time maen..cuak jgak pegang pistal nie..hahaha
mengigil jgak la..hehehehe

yoo yoo je kan... target shoot...
1 pow x kena..
hahahaha...

banyak lagi aktivi2 nya...
nanti kte sambung part laen ok...
Nie mula2 sampai kteowg da merayau2...
dan 1st time jgak sampai kat uitm Kt..


jumpa part 2 ok...

6 ulasan:

Kancilbiru berkata...

wow...syoknya main paint ball...ini tidak adil tidak adil tidak adil...

syusye berkata...

best kancil biru..tp x maen lawan sbb tkut kena peluru..gler kena mmg lebam...hahahhaa

efanina berkata...

lame tak update? huhu

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku lom pernah cuba gak paint ball. ko stay mana?

syusye berkata...

efanina: mood malas nk update

syusye berkata...

kak elis: sura stay umah kawan pas tu stay umah mak angkat kat kuala berang...terbaek...