Selasa, 20 September 2011

Jamuan Di Unit Kami...nie kira last la..


Assalamualaikum...
selamat pagi semua... 
Hari nie syusye nk cete sal jamuan makan2 di opis ari khamis ari 2
kira jamuan nie jamuan last di buat la
sebab nti kteowg da kena perpecah dah tak same unit lagi..
ada yang kena pndah tingkat 5 tp masih di InfoTech la..
heheheeheh...

Jom kita layan gambar...
meriah taw unit kteowg...
tiap2 bulan bayan rm2 je..tp makanan mewah..
memang x terhabis la ...


 menu jamuan bfast:bakso n karipap
 menu jamua tgh hari: satay samuri,nasi impit,ketupat palas,
bihun goreng,
mencuci mulut tengok sndiri la ek...bestnya...



 kek carrot.. best giler la..
nice je tak la manis sgt...memang cukup rasa la..


 Ini aku dengan wan, si wan nie x taw buat keje..hahaha
saje je aku kutuk dia nie..sbb kalo ak wat keje 
mesti dia ade complain..
itu menu tok pencuci mulut...best x??????

 meh aku cete kit air nie..
air di sponser la kan so ak pow wat la requst
boleh tmbah laici x?
so dowg pow balik nak bil air laici sura..
so lekat la name air laici sura..hahahaha
kelakar pulak..memang best giler...


benda nie aku tak tahu name dia tapi wan cakap name die chow tapai so 
ingat btoi la name dia pas 2 syusye kena tipu..hahahah
memang best gilar la..rasa nk makan lagi la..
wan sponser la lagi...

 
 Ini menu tok pencuci mulut..
wow memang sedap la...



Ini la yang di raikan semperna bday girls pada bulan nie..
kira last la kteowg buat kat opis dalam 
unit yang sama..
mesti windu dengan suasana mcm ne nti 
di unit baru....
xpe2 aku akan usaha kan nk buat club laen
skunk club coffee 
so nk wat club tea ke capacino ke best kit kan?

ada cadangan x?hahahaha
ok la itu je gmbar yang sempat di ambil
gmbar tgh makan xsmpat bil 
coz smua owg sibuk2 tengah makan..hahahaha

4 ulasan:

Kancilbiru berkata...

gambaqq aii tak dakkk?? hahaha

syusye berkata...

alamak kak dtg lambat mse 2..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

tu pai tee laa..my all time peberet. sapa buat?? ke beli ja?

syusye berkata...

kak elis wan order..dap taw..hahaha rugi kak xde mse nie...