Rabu, 21 September 2011

Bila saya Bohsan


Assalamualaikum dan selamat pagi semua...
hope kawan2 syusye dalam keadaan sihat semuanya ok...
Hari ini syusye nak cerita bila syusye bohsan apa syusye buat kat rumah...
agak2 syusye wat ape??? heheheeheh..
mcmne mlm tdi umah syusye tak ada tv housmate syusye dah ambil coz dia dah pndah...
agak mati kutu la jugak... TAPI....
Alhamdullilah syusye dapat atasi masalah itu...hehehehe
Dalam masa yang sama bila tv baru syusye nak sampai ek?heheheeh
hope hari ini sampai la...heeheheheh

Nak tahu tak apa syusye buat semalam 1 malam tiada hiburan..heehehheheh
jom meh syusye cerita kit

. 

yeah syusye masak.. best taw.. nak tahu tak apa menu syusye masak???
1.sadin...
2. telo dadar
menu nie tok syusye buka pose semalam.. masak simple2 je..
al-maklum la tinggal snsowg kata kan..ada lagi lauk kat umah..
ada sapa2 nk??heheheeh


 
 taaaaaaaaa daaa...
basuh baju seronok apa..hahahaha
syusye basuh baju pakai tngan taw...
pergh memang seronok gila...
hhahaahahha....
boleh bersenam lagi taw... so kira mcm jogging la jgak..heheheeh

 
yeah masa yang di nanti kan sudah tiba...
selamat berbuka puasa syusye.
sedey pulak makan snsowg kat rumah..heheheeh...
pas makan syusye solat...
bgus jugak tak tv solat magrib pow cepat...
alhamdullilah tak lewat kan solat...heheeheh..
pas makan tengok jam awl lagi.. aduh nak wat pa lagi nie?
tengok nset tak ade owg msg..hehehe...

 
aduh telefon nie bila nk berbunyi nie?
time aku bohsan2 nie tak de pulak skandal2 nak telefon..hahahaha
 so aku pow capai la 1 novel...
pe lagi layan la jiwang even novel 2 tak la best sgt....
tajuk novel CINTA dan JODOH..


so aku pow layan la novel nie sambil guling2 atas katil...
pada mula nya layan jugak la...
ke satu muka surat ke muka surat..
al maklum la syusye nie dari dulu kalau bace buku je nak rasa....
nak taw tak rasa apa.....

 
yeah akhirnya aku pow mengantok..hahahah
syusye pow solat insyak dlu...
pas 2 tengok jam baru je kul 10pm... 
Akhirnya dapat aku melelap kan mata dengan lena...
lor xde la bohsan sangat pow kalau tak ade tv..
ade je aktiviti yang boleh di watnya...

so sesiapa bohsan tu cuba2 la membz kan diri...
so tak ade la tension sgt..
akhirnya dapat jugak syusye atasi nya...

Minta2 la hari nie tv syusye bile sampai..
aduh mase beli kena order plak..
aduh yai....
Insya Allah hari nie smpai..
nanti syusye tnjuk kan tv baru syusye ek....
jom syusye nk wat keje la...
taaaaaaaa daaa...Muahahahahx.... 

2 ulasan:

aleen aiden berkata...

wuuu sardin ngan telur dadar skali skala makan memang mabeles.alin boley smpai 2 3x tambah tau.hi3

syusye berkata...

alen:mmg syok la..heheh..tp xley selalu nti bohsan jgak