Selasa, 13 September 2011

Bermula kembali

Bermula kembali...



Pada hari ini aku bermula berbloger balik..
Al maklum la da xde facebook...
tak ada ym messanger...
so ini la laman sosial aku nk bergiat aktif....

kat sini la tempat aku nak meluah kan perasaan...
boleh tak? suka hati syusye la..
syusye pnya blog..hehehe..
kepada yang nk baca sila kan baca...

tapi buat masa skunk tak ada idea nk tulis apa kat blog nie..
sama ada nk tulis pasal diri sndiri,cinta,benci,dendam or dll
itu sedang di pkirkan...

ok la syusye nk sambung kerja...
tu la minggu depan dah pindah office so kena la setel kan kerja 
sebelum berpinda..

Pape pow Selamat Hari Raya (tak terlambat lagi kan?)
hehehhehe
dan selamat hari Melaysia..
yeah balik kampung yeah..
sambung beraya balik..heheeheh