Selasa, 19 April 2011

Selamat Hari Jadi Sayang....


Selamat Hari Jadi Sayang yang ke 25th year
I Love You So Much..

Alamak Terjiwang la pulak..
ha ha ha ha ha

I hope u apy with me ok...
forever n ever ok..
Insya Allah...

Kowang nak tahu apa aku bagi hadiah tahun nie?
nak tengok tak?
alamak malu la plak....
tak ada pape2 pow istimewa hanya


hope kamu suka dengan pemberian tidak seberapa ini..
Pic tuan punya blog mesti ada..he he he
alamak pic tengah dinner tak ada plak...
he he he...

p/s: Hadiah yang mahal tiada nilainya kalau diberi tanpa rasa kasih, tapi hadiah yang biasa-biasa mampu mengikat hati seseorang andai diberi dengan rasa sayang.. tak perlu yang mahal cukup dengan sepotong doa tulus dari hati kita mampu mengikat hati orang yang kita sayang hingga ke syurga!




3 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

nak hadiah jugak..tanak doa2 ajer..hahahahahahahahahaha

miezaniera berkata...

amboi3.....

syusye berkata...

kak elis:minta kat kat abg u ok
kak mieza:ha ha ha....