Rabu, 16 Februari 2011

Contest " Comelnye Berbaju Kurung"

meriah btoi baner

Wah dengan semangat yang jitu...
syusye nk join contest "Comeynya Berbaju kurung"
contest ini dianjurkan oleh cikpsiko yang tomey n cute miut...
ayat bodek nie...
actually syusye kena tag oleh wanie
terima kasih yea...
kita berbalik ke pangkal jalan....
jom kita tengok syarat-syaratnya bagi contest ini...
jom kita layan...

SYARAT-SYARAT

1) Entri contest "Comelnye Berbaju Kurung"
2) Link entri dengan blog
3) Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel
4) Letak gambar comel korang tuuu...=)
5) Pendapat tentang baju kurung
6) Jadi follower blog ni
7) Tag 5 orang rakan anda
 so ayu kan? 

Comelnya berbaju kurung- biler syusye berbaju kurung syusye nampak lagi 
i- comey n ayu "ayat perasaan" tapi itu la hakikat.
ii- lebih selesa dan sopan "lagi-lagi bila nak jumpa bakal mak metua sure r jadi menantu"
iii- tutup aurat "ayat tak boleh belah"
iv- fesyen baju yang boleh dipakai di mana2 sahaja "semua majlis"
contohnya: majlis perkahwinan,ceramah agama malah bershoping lagi.
jadi sebab itu lah syusye suka pakai baju kurung
sejak berkerja di Govment tiap2 hari syusye pakai baju kurung..
dengan berpakaian baju kurung syusye nampak 
seorang gadis yang sopan santon.."agak la" insya allah...
itulah sebabnya... kita layan je la ok...
lagi satu baju kurung nie tidak di LAPOK di telan zaman...
dari nenek moyang kita sampai zaman sekarang 
fesyen berbaju kurung still di pakai.
betul tak?

Jadi kawan-kawan sekiranya anda rase bila berbaju kurung ANDA NAMPAK COMEL
meh kita ramai2 masuk contest Comelnya Berbaju Kurung
yang di anjurkn oleh cikpsiko .
Adiah yang disediakan memang BERBALOI- BALOI...
memang ghairah la bila kte tgk hadiah yang disediakan...

jom kita tgk adiah yang disediakan...
Baju casual / Mini dress fesyen korea /Handbag 
(tak tetap  yang mana satu tp yg pasti antara 3 ni la dan akan dibberi 
mengikut cita rasa tuan blog time beli yee)

tarikh tutup contest pada
20 FEBUARI 2011
cepat-cepat nanti terlambat...
jadi syusye nak tag kawan-kawan syusye...
jangan tak join ok...
 kawan-kawan jangan tak join ok...
good luck ok semua...

7 ulasan:

miezaniera berkata...

comey2...hehe

syusye berkata...

mieza:mekacih..jom msuk contest..

Sarah Syazwani berkata...

akk dah letak link..actually kt sidebar tu pun ada link nyer

syusye berkata...

okok...

azieda razak berkata...

good luck sura... igt comey la tu.. hihihi

syusye berkata...

azie:jeles la 2...jom2 msuk contest nie..jgn lupa ok

atiqah_b berkata...

Salam, hi! Gadis2 sekalian yg mahu cuba nasib utk memenangi RM100 dan mobile phone, hanya perlu menghantar gambar sekalian dgn berbaju kurung satin melalui emel. Tarikh tutup penyertaan pd 30 Jun 2011. Sila layari http://gadissatin.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut.