Isnin, 28 Februari 2011

Akhirnya dapat jugak Hadiah dari Orang tersayang...


Hampir 3 migggu syusye berusia 25 tahun
akhirnya dapat jugak hadiah 
pada tahun ini..ingat dah tak dapat lagi dah
al-maklum la dah masuk alam dewasa
katakan yea tak?

celebrate makan dekad jeram medan ikan bakar
mmm memang best giler la...
tapi untuk n3 
kita tengok hadiah dulu ok...
jom kita tengok apa syusye dapat
untuk hadiah tahun ini...


tahun lepas dapat kek tapi tahun ini dapat kek kad je..
Btw dia tetap cute dan comel..
so sweeet...
tapi paling best syusye dapat jam la..
memang nak beli jam pow
tapi orang dah bagi jadi jimat la
wang kos nya...


bday girl tengah baca wasiat yang di sampaikan...
thank you ucuk...
lap u soooooooo much...
tak apa di maafkan coz kali nie lambat
untuk celebrate...


Ini la ucuk saya..
tapi rambut macam askar la pulak..
ha ha ha...
terima kasih ucuk
coz spend time untuk aweks kamu nie
ha ha ha ha....
untuk makan kita sambung next n3 ok...
chow...


P/S: Terima kasih Hadiah dan belanja makan...Sayang Kamu...
alamak terjiwang la pulak..

9 ulasan:

Kancilbiru berkata...

wah seronoknyaa dapat jam...dah pakai ka?

syusye berkata...

KB:jam baru msti la pkai..xkan simpan je kot..ha ha ha

efanina berkata...

sweet...

neway..hepi birthday!

syusye berkata...

efanina: thank u..belated da...=)

Sarah Syazwani berkata...

amboiiii..sukernyer dia...selamat hari jadi yee semoga panjang umur

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bestnya dapat jam :) last 2 year pun akak dpt jam :)

syusye berkata...

kak sarah:suka..he he he
kak elis:2 la thun lepas sura bgi dia jam so thunn ie dpt jam balik

staple52 berkata...

pergh, siap bgtau bg jam taun lepas 2.hahahah

syusye berkata...

alaaaaaaaaaa....=p