Isnin, 17 Januari 2011

Faster...Faster...faster....


Selamat pagi semua.. semoga berada dalam keadaan sihat ok.. macam mana cuti hujung minggu best tak? mesti best kan dapat spend time dengan orang tersayang dan dapat merehatkan diri. syusye just duduk rumah je sambil-sambil kemas rumah. tak balik kampung pow minggu ini disebabkan baget lari..bergolek-golek.. ha ha ha. jadi syusye nak cerita sedikit cerita FASTER nie.. besh gilar layan tak sempat nak kelip mata pow.. memang  laju selaju tajuk cerita ini la..ha ha ha...


Mesti korang dah tengok kan cerita nie.. tapi syusye tetap nak cerita jugak.. meh syusye cerita sedikit sal cerita ini. The rock kes dia untuk balas dendam atas kematian abang dia. jadi semua musuh yang terlibat je dia bunuh. jadi motif dia untuk balas dendam la. tp best nya cerita ini cerita dia sangat la laju tak sempat nak berangan..best..memang layan

kalau saya bagi bintang 4 dari 5 bintang.. ha ha ha.. memang terbaek laa. lagi 1 syusye nak cerita sedikit syusye jatuh cinta... o0ooo tidak.. jatuh cinta sekali lagi.. macam tak percaya.. dengan sapa? nak tahu..jom kita tgk dengan sapa lepas syusye tengok cerita ini...aaaaaaaaaa memang feel habis la..layan..........






Ini la Oliver Jackson-Cohen. dia jadi perisik untuk membunuh the rock dalam cerita faster.. ehcem giler dia dalam cerita faster ini.sungguh menawan hati ku ini..ha ha ha. Ini kira syusye jatuh cinta kali keberapa dah ni? ha ha ha.. perasan sungguh!!!


2 ulasan:

Farihan berkata...

JOM JAWAB CONTEST

http://farihanmohamad.blogspot.com/2011/01/giveaway-contest-10-contest-pic-hitam.html

JGN LUPA FOLLOW BLOG BARU GUE

Tanpa Nama berkata...

I can recommend to come on a site on which there are many articles on this question.