Isnin, 31 Januari 2011

becuti selama 6 hari...

Assalamualaikum..selamat petang. syusye harap kawan-kawan syusye berada dalam keadaan sihat yea. selama seminggu syusye menghilangkan diri..ada sapa windu kat syusye tak? syusye bukan menghilangkan diri tapi syusye menjaga mak tidak sihat dan dimasukakn ke dalam hospital.

Pada hari khamis selangor cuti thaipusam. tiba-tiba dapat pangilan dari kakak,dia kata nk hantar mak ke hospital kerana dah teruk. tanpa membuangkan masa syusye terus pecutkan kereta balik melaka dan terus ke hospital. mak ditempatkan zon merah dalam wad kecemasan. dalam pukul 8pm mak di hantar ke ICU. semua adik beradik syusye ada dihospital. sedih woo bila tgk mak kita mcm tu..wayar sini sana.....ketika itu macam2 da pikir dah  tapi hanya doa saja mampu berikan masa itu. apa nk jadi jadi la asalkan mak selamat. tekanan darah semakin rendah, doktor terpaksa.................. tak ape la asalkan mak selamat...
Akhirnya selama 3 hari mak di masuk kan kedalam icu akhirnya dipindahkan ke wad.mak di kawal rapi setiap 1 jam nurse n doktor datang check up.. 2 hari di masuk kan dalam wad BP rendah dan terpaksa masuk darah lagi. akhirnya mak beransur pulih.. Alhamdullilah bersyukur sgt...

Yeah... mak dah sihat..wayar da dicabut..kecian mak..mesti sakitkn?
terima kasih kepada kawan2 dan saudara mara datang menziarahi mak syusye. Mektam,Maklang,Poklong,PakNgah dan busu yang byk bagi support kepada mak dan tidak lupa jugak kepada cousin2 meluangkan masa. Kepada kawan2 kak farah terima kasih beri semangat kepada syusye, perasaan masa tu agak....... tak tahu nak cakap. tapi dengan ada nya kawan2 dan saudara hilang semua perasaan itu..
Kepada kawan saya Nadia thank sudi dtg tp maaf tak dapat nk berborak.
Dan tidak lupa kapada rakan-rakan pejabat syusye. Terima kasih doa kamu sekalian.

Akhirnya selama 9 hari dalam wad mak dibenarkan balik rumah. Ya Allah Alhamdullilah. Hope Mak beransur pulih dan tabah untuk mengharungi Hidup. Semangat yang tinggi untuk mengharungi dugaan Allah beri kepada Mak. Amin Amin Amin......

Thank yea kawan-kawan.. Hari ini syusye mula berkerja balik walaupow hati sangat berat meninggalkan Mak tersayang. kul 7am selamat sampai ke Shah Alam dan menjalani kursus Microsof C# dan SQL Server 2008. Kerja tetap kena kerja moga moga mak di rumah berada keadaan Sihat..

5 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

semoga mak sura baik2 sahaja..amin

iera berkata...

iera doakan semoga mak sura cepat sembuh dan kembali bersemangat..

army4war berkata...

ak doakan mak sura sihat.. insyaALLAH... amin~!

syusye berkata...

thank kwn2...

Tanpa Nama berkata...

online pharmacy for valium buy valium online china - buy valium online pakistan