Selasa, 11 Januari 2011

AJL 25

Assalamualaikum dan selamat hari isnin
sihat tak pagi ini?
syusye doakan semua dalam keadaan
chat dan ceria selalu yea..

Ari ini syusye nak cerita sedikat pasal AJL ke 25
actually syusye pergi tengok
tapi bukan hari Ahad 
hari SABTU
ha ha ha
tgk dowg berlatih..pergh seronok giler
besh giler dengar live tak sama dgr kat TV


  jadi apa diorang buat untuk persembahan syusye dah taw
cuma keputusan je tak tahu...
memang seronok la...

Jom kita tengok siapa juara untuk tahun ini..

kredit metro

Tahniah...Tahniah...Tahniah
kepada pemenang
dan kepada yang tak menang cuba untuk next time ok....
itu la serba sedikit pasal AJL ke 25

p/s: perasan tak pentas macam konsep TRON kan? he he he...

11 ulasan:

Kancilbiru berkata...

tron tu apa? hehehe

azieda razak berkata...

bes la ko sura... lain kali ajak aku...

kak niza, tron tu filem 3D tron tu la... hihihihi

miezaniera berkata...

kalo la rancangan tu sehebat cite tron tuh...

syusye berkata...

kak niza:nti kte tgk cete tron ok..
azie:haa 2 la psal..nti ak roger kau ok..lupa...
mieza:taw xpe..agak suram tp so far tgh live best yea...=p

Ujang9897 berkata...

taun dpn nk try masuk AJL la..hehe

Aizuddin Hanis berkata...

huhu~~ tahniah yang menang...

syusye berkata...

Ujang:sila la nti kteowg jg fun club ujang..he he he
AH7:2 la..dia ttap menang xpyh nk kutuk..best pe layan lagu tlg ingatkan aku nie...

Isteri Yang Comel berkata...

memang perasan... konsep cam movie tron

syusye berkata...

isteri yg comel:2 la..he he he

aizuemi berkata...

merah hitam and puteh jadi warna pilihan.. memang tema diorg ek?

syusye berkata...

agaknya la kot...sura pow x tw tp ade dgr cerita sal ana rafali xmau pkai bju warna tema..he he he