Selasa, 11 Januari 2011

Ada Aku Kesah!!!


Selamat petang...
Hari ini syusye sgt sibuk sampai tak dapat 
nak update n3 hari ini...
lagi pow syusye tak tahu nak tulis apa..
he he he...

jadi tajuk di atas tak ade mengenai dengan n3 ok
syusye nak cerita sedikit apa terjadi 
untuk bertarik 11.1.11
lawa beb tarikh ini..
kalau tarikh ini hari sabtu mesti ramai 
melansungkan perkahwinan or pertunangan kan?
bukan senang nak dapat tarikh yang cun..
ha ha ha...
jom sura list sedikit apa yg terjadi pada tarikh ini


1. buat pertama kali syusye terlupa pakai Jam tangan pergi kerja..
mmm rasa mcm tak lengkap je kerana bagi syusye jam merupakan benda 
penting dalam hidup syusye...

2.Hari ini 11.1.11 pada jam 11.11 pagi syusye bagi msg kat owg tersayang...
tersayang ker? boleh la kira tersayang...kata pada beliau tarikh ari ini
cantik kan?kan? tapi masa tu xperasaan pow pukul 11pg
dia la ckp  cantik 11.1.11 pada pukul 11pg...

3. Hari ini ada jamuan untuk unit syusye kat opis..pergh memang besh la mkn
buat pertama kali syusye makan bertambah 
kat opis nie ciap tmbah nasi..ha ha ha
malu jgak nak tapi bila kak rey bising2 dengan selambar
tambah la nsi (termsuk aym+kueh smbah udang)
memang kenyang sampai sekarang la....

4. Hari ini syusye OT hendak setelkan tiket2 isms syusye..
hopefully hari ini habis laa ikutkan ati malas 
nak OT tp disebabkan perut dah kenyang
jadi Kita OT la..he he he

5. Dah habis nak cerita..ha ha ha ha
dah tak apa yang menarik pow hari ini..tak ade istimewa pow..
kepada Dato Siti Nurhaliza 
Selamat Hari Lahir ke berapa???
sowi tak ingat...kebetulan tahu

ok la syusye nak smbung kerja balik...
kepada rakan-rakan jadi follow syusye hari ini
terima kasih
rajin-rajin la melawat ok...
insya allah syusye akan melawat jgak tapak kamu semua..
jangan lupa tinggalkan Bukti ok...



2 ulasan:

azieda razak berkata...

11.1.11 hari hol sultan johor... ko lupa tu... sebab ko bukan anak johor... hihihi

syusye berkata...

azie:upsssssssss...yea azie..ko ank johor msti kena taw..he he he