Selasa, 23 Mac 2010

BEnggANg

ku Bosan Dengan Cinta Mu
Aku Rasa Buang Masa
Kau Selalu Mendustakan Cintaku
Aku Fikir Kau Tak Searus
Lebih Baikku Beralih

Biarkan Diriku Terus Bersendiri
Ku Tak Tahu Engkau Setia
Walau Jasad dan Juga Nyawa
Sebagai Tanda Cintamu Padaku
Kata Mu

Chorus
Tak Mungkin Ku Percaya
Kata-kata Yang Penuh Dusta
Hanyalah Bibir Berkata
Yang Memilukan
Menambahkan Bengang Rasa Apa
Terus Sinari Diriku

Terasa

Cukup Berkali Kau Berkata
Jangan Diulang lagi Dusta
Jangan Kau Pujuk Hati Yang Terluka
Tak Mungkin Akan Ku Kembali
Jika Janji Sekadar Mimpi

Tak Mungkin Aku
Sanggup Bersama Dengan Mu

Tak Mungkin Ku Percaya
Kata-kata Yang Penuh Dusta
Hanyalah Bibir Berkata
Yang Memilukan
Menambahkan Bengang Rasa Apa
Terus Sinari Diriku

Benci Hatiku Diserang Pilu
Benci Hatiku Teringat Janji Mu

oooooo
Cara Mu…..

Akan Ku Teruskan
Hidupku ooooo
Tanpa Mu

Rabu, 10 Mac 2010

My Birthday ke 24

Assalamualaikum......

   1. Actually nk cete pasal bday aku...tp da lepas da....takde masa untuk nak update kat blog nie.... pejam celik aku sudah menjangkau usia 24 tahun da...suku abad da aku hidup dekad dunia nie.... azam mcm azam ditanam...aku harap tahun ini lebih baek dari tahun depan...insya allah segala rintangan dan dugaan aku akan harungi dengan tabah...kerana tahun lepas tahun banyak aku berduka...so tahun ini aku berjanji dengan diri aku...hidup ini kena apy.....jangan dipkirkan sangat benda yang tidak pasti.. anggap la semua itu perjalanan hidup yang sudah dirancang...kita manusia semua pelakon nya dipentas dunia.....pandai2 la kita nk rancang
perjalanan kita untuk apy,sengasara,derita dan sebagainya..... Hidup kena Enjoy!!! apa ek azam tahun nie? nk kahwin???? x mungkin....masih jaoh lagi perjalanan aku ini..... Mak abah jgn risau ok..kalau anak mak nie usia 26 tak kahwin lagi...sura pilih dan ikut je calon mak ok...itu janji sura!!sekarang ini mak dan abah tak payah pikir pasal itu...tapi kalo cari calon itu kena la ok2 kit.. hahahah...memilih pulak 2...kalau dah ade calon itu simpan dulu ok...=) sayang kat mak dan abah...family....semua la....lepas itu jgn desak2 sura sal kahwin taw...hehehe...pening r!! pe lagi azam??? keje?? aku nk bekerja lebih baek lagi... bekerja kerana allah... baru la kita buat kerja dengan apy event penat....yang penting rezeki halal.. alhamdullilah.... futher stdy??? kwan2 cepat la futher....tak ade kawan nk stdy same2 nie....terpikir pulak...u mane aku nk sambung nie??? pening lagi....hehehe....kerete??? tak lama aku angkat la..juz tak tahu nk bil kereta apa...ade cadangan????
kalau nk 2lis pasal azam sampai esok pow x habis..hehehe
   2. tidak lupa kepada kawan2 yang ingat tarikh besday aku dan segala wish birthday pada aku...terima kasih yea...thank hadiah yang diberi.....sayang kat kowg semua...love u all...........exspecially kepada orang yang hantar kek di atas..siap delivary lagi kat opis...thank u dgn suprise itu...=)
    

Jumaat, 5 Mac 2010

Age Character Calculation


* Loves freedom 
* Loves freedom 
Name :
Asura Binti Rahman
DOB: 6/2/1986
This my character Calculation base on my Date of Birth.
* Abstract thoughts
* Loves reality and abstract
* Intelligent and clever
* Changing personality
* Temperamental
* Quiet, shy and humble
* Low self esteem
* Honest and loyal
* Determined to reach goals
* Loves freedom
* Rebellious when restricted
* Loves aggressiveness
* Too sensitive and easily hurt
* Showing anger easily
* Dislike unnecessary things
* Loves making friends but rarely shows it
* Daring and stubborn
* Ambitious
* Realizing dreams and hopes
* Sharp

* Loves entertainment and leisure
* Romantic on the inside not outside


Age in years 24.07

Age in months 289

Age in days 8787

Age in hours 210897

Age in minutes 12653794

Age in seconds 759227621

Age in Milli seconds 75922762053

Age in weeks 61511

You born on              Thusday