Isnin, 27 Disember 2010

PISANG KAKI...

Haaaaaa.... hari ini aku mengidam nak makan pisang kaki la..nyam..nyam....nak meleleh air liur aku
bila teringat pisang kaki nie...korang tahu tak pisang kaki itu macam mane?


sedapnya.... meh aku nak habaq sedikit.. hari sabtu aku pergi giant seksen 13. aku nampak la pisang kaki harga rm0.99sen sebijik.. murah beb... dulu aku mengidam nak makan bukan musim dia nk taw berapa harga sebijik buah nie... rm3.99 haaa ambil ko... aku pow dah masuk plastik sebanyak 4 bijik tak silap aku... aku pow g la terjah barang laen... dah siap membeli belah aku pow bayar..

tet..tet..tet.. barang2 aku kena scan... tiba2........adik buah nie tak timbang lagi.... alamak... nak beratur ramai... malas punya pasal aku pow bercakap tak apa la letak la.... tapi nak jadikan cerita.... sampai sekarang la aku termimpi buah pisang kaki nie... ha ha ha ha.. kira nya aku mengidam la nie...

Jadi moral the story nampak nya balik kerja aku nak masuk kan duit kereta dekat amBank kena la singgah kat giant untuk merealisasikan nak makan pisang kaki.. susah betul kalo orang mengidam nie.. ha ha ha.. kalah kan orang mengandung.. he he he...

p/s: best taw pisang kaki nie..1st time aku makan terus jatuh cinta...dapnya... nyam..nyam.. tak sabar nk makan da nie..terasa keranggupan dan kemanisan buah nya..he he he he...

6 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

petang semalam aku beli kat tesco, 5 biji :p

syusye berkata...

sura pow da beli..sdap btoi...99sen sebijik..nyam...

miezaniera berkata...

tk penah makan pn buah ni..sedap sgt ke? rase pisang ke? hehe

iera berkata...

ko ngidam ke sura?dulu aku pernah mkn pisang kaki ni kat cameron mmg best..smpai skrg aku suka..huhuu..nnti kite g beli lagi k..

syusye berkata...

miezaniera: rasa dia xsame pow mcm pisang..dia rse ranggup+manis..mmg best..dapnya..
iera:pergi beli kat giant..murah je..sura da beli da...

Atia Adina berkata...

amboi....ngidam ngalahkan orang ngandung