Rabu, 1 Disember 2010

Contest Manisnya Senyuman....

Haaaa.... mencuba nasib lagi la... 
mana tahu menang kan?kan?
Aku kena tag oleh wani...so mcm menarik la pulak...
so aku pon nk join jugak..he he he....kau orang bila lagi?
.
contest manisnya senyuman
ini antara syarat-syarat nya...mudah je.....x susuh pow... jom.... masuk jom...
  1. Buat entry bertajuk Contest Manisnya Senyuman
  2.  Letak BANNER contest di dalam entry dan link kan ke blog ini.
  3. Letak satu gambar yang penuh dengan senyuman.[gambar beramai-ramai. min 3 orang]
  4. Bina satu ayat kreatif tentang gambar berkenaan.
  5. Tag 2 blog yang lain.
  6. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen.
[tak perlu follow dan letak banner di sidebar]
 Tarikh tutup : 1 Januari 2011
[penganjur boleh mengubah tarikh tutup tanpa notis awal.. tak boleh blah ayat aku ni LOL]

So sudah baca syaratnya......simple je kan?kan?kan?
jadi ini la gambar yang saya pertaruhkan...jom. tgk....

 *
*
*
*
*
*
jadi meh aku cerita sedikit pasal gambar ini dan kenapa jadi macam ini...
cerita dia berbunyi macam ini....
kita orang pergi iduksi selama 3 minggu... cuba la bayangkan selama 3 minggu la kita orang duduk kat kampung gajah...pergh pagi petang ada progam...penat betoi kepala otak ini..semua benda nk dimasukan...
yea laaa nk ambil exam kata kan..dgn assigment lagi...agak tertekan la kita orang...
nk jadikan cerita..kitorang dapat 1 hari bercuti... jadi...................................
untuk mengilangkan derita dan tension ini la aktiviti kiteorang ke pantai teluk batik yang berhampiran di sana...
agak gila la kteorang dapat bebas... hilang segala tekanan yang kiteorang hadapi... salah satu aktiviti di tepi pantai kita orang laku kan... ikutkan rasa mcm nk letak byk2 je gmbar kita orang... semua nya senyum kegembiraan..... itu la cerita nya...
ok x gambar nie? agak2 boleh menang x?ha ha ha

jadi aku nk tag kawan2 aku untuk  join contest ini...

Slogan untuk Contest Manisnya Senyuman....

memulakan hari dengan senyuman KERANA bukan sahaja berupayamenceriakan hidup anda tetapi memberi banyak kebaikan kepada kesihatan. Apabila kita tersenyum, badan turut 'tersenyum' dan menganggap kita gembira dan dapat menghilangkan segala kedukaan dan kesedihan....

Pujangga menyebut :" SENYUM ITU KELOPAK. KETAWA ITU BUNGA YANG SEMPURNA KEMBANGNYA". 

 Siap sudah...
kepada yang kena tag jgn x msuk yea..
sowi la yea pinjam gambar..he he he...
p/s:jgn lupa masuk ok..klik sne.=)

3 ulasan:

Aefa Aerisya berkata...

ok. thanks sebab sudi join contest ni. all da best utk senyuman ni ye :)

syusye berkata...

okok..thank u..

army4war berkata...

ok nk join hehehe