Selasa, 3 Ogos 2010

Induksi

Assalamualaikum.....
memandangkan lama aku tak up date blog aku nie...so aku nk share kit pengalaman aku kena hadiri induksi selama 3 mggu laaa.... lebih kit kuang laaa.....mmg la penat....tiap ari ade classs dari pagi sampai la ke petang..mcm2 program disediakan....cuma diberi cuti 1 hari je... letey kan?penat kan? aduh....tp yg best nya makan 6 kali sehari, smpai da muak2 nk mkan kat ctu...... boleh x mcm 2?hehehe... ok la aku pow xnk membebel byk...kalo nk rse g la iinduksi...haaaaaaaaaaaaa baru hang tau rse mcmne....
Ini la gambaran kit persekitaran di kampung gajah
 mcmne bilik kteowg dgrceramah dari pagi sampai la ke ptg....
ini salah satu aktiviti kumpulan kteowg perlu siap kan...yea2 je c sura 2??hahahaha

ini merupaka persediaan perlu kteowg wat untuk persembahan dinner....

ini merupakan persembahan kteowg...ak x taw la npe ak tergelak di atas 2...hahahaha
ok laa...aku x taw nk merepek ape lagi...nanti ak update mse kteowg g teluk batik n lumut membeli belah..ilangkan tension...!!!!!! btw ak ttap enjoy...=)



2 ulasan:

army4war berkata...

hak hak hak.. induksi yang enjoy hehehe

syusye berkata...

enjoy gler kan????=)