Rabu, 10 Mac 2010

My Birthday ke 24

Assalamualaikum......

   1. Actually nk cete pasal bday aku...tp da lepas da....takde masa untuk nak update kat blog nie.... pejam celik aku sudah menjangkau usia 24 tahun da...suku abad da aku hidup dekad dunia nie.... azam mcm azam ditanam...aku harap tahun ini lebih baek dari tahun depan...insya allah segala rintangan dan dugaan aku akan harungi dengan tabah...kerana tahun lepas tahun banyak aku berduka...so tahun ini aku berjanji dengan diri aku...hidup ini kena apy.....jangan dipkirkan sangat benda yang tidak pasti.. anggap la semua itu perjalanan hidup yang sudah dirancang...kita manusia semua pelakon nya dipentas dunia.....pandai2 la kita nk rancang
perjalanan kita untuk apy,sengasara,derita dan sebagainya..... Hidup kena Enjoy!!! apa ek azam tahun nie? nk kahwin???? x mungkin....masih jaoh lagi perjalanan aku ini..... Mak abah jgn risau ok..kalau anak mak nie usia 26 tak kahwin lagi...sura pilih dan ikut je calon mak ok...itu janji sura!!sekarang ini mak dan abah tak payah pikir pasal itu...tapi kalo cari calon itu kena la ok2 kit.. hahahah...memilih pulak 2...kalau dah ade calon itu simpan dulu ok...=) sayang kat mak dan abah...family....semua la....lepas itu jgn desak2 sura sal kahwin taw...hehehe...pening r!! pe lagi azam??? keje?? aku nk bekerja lebih baek lagi... bekerja kerana allah... baru la kita buat kerja dengan apy event penat....yang penting rezeki halal.. alhamdullilah.... futher stdy??? kwan2 cepat la futher....tak ade kawan nk stdy same2 nie....terpikir pulak...u mane aku nk sambung nie??? pening lagi....hehehe....kerete??? tak lama aku angkat la..juz tak tahu nk bil kereta apa...ade cadangan????
kalau nk 2lis pasal azam sampai esok pow x habis..hehehe
   2. tidak lupa kepada kawan2 yang ingat tarikh besday aku dan segala wish birthday pada aku...terima kasih yea...thank hadiah yang diberi.....sayang kat kowg semua...love u all...........exspecially kepada orang yang hantar kek di atas..siap delivary lagi kat opis...thank u dgn suprise itu...=)
    

7 ulasan:

kacak berkata...

wah wah wah, lawa cupcakes..sape bg 2?hehe

syusye berkata...

ntah la...thank u la kepada pemberi 2...cantik...sedap...manis....=)

nizaa berkata...

comelnya cupcake...yummey

AIDA berkata...

nak jugak kapkek....

efanina berkata...

camat hari jadi!!!

iela berkata...

cupcake tu sedaaappp... huhu..

syusye berkata...

kak ida:kak xdtg mse 2...kak cuti...
efanina:mekcih even da lame lepas..hehehe
kak ila:sdap kan?