Selasa, 19 Januari 2010

PApa je laaaa..........

haiiiiii yaiiiii...lame ak x buka blog ak nie...lately nie agak bz la jgak...x sempat nk mengomel lagi...
juz nk ckp nape kte bler owg kte syg ade depan mse kte x penah nk menghargai tp bler dah ilang baru la terhegeh2 nk menatap....tp mse 2 da xde guna lagi.....dah terlampat.....segala usahaa nya tidak dpandang.....
wat la mcmne sekali pow...menagis mata darah pow dah xde guna lagi.... just nk share dgn kowg smua...
coz benda nie terjadi......mmg terjadi.....
so kepada kwan2 ku kat sne...hargai la owg yg kte syg bler ade didpan mata kte or tidak....mereka tidak memandang wang n harta benda tp ckup la sedikit perhatian dan masa itu pow ckup membahagiakan.......
jgn menyesal kemudian ari...seandai ku dptkan undurkan masa???? tp smua itu x boleh..... ak harap ak akan sentiasa menghargai owg sekeliling aku...owg yg sentiasa sayang kat ak...kerana aku tak nak ak merasa kehilangan dan menyesal kemudiaan ari...Amin


gambar hiasan
 


                                                              
my family...i love u all for ever n ever.....

2 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

tu boipren ker tu??


Ini Bukan Key Chain, Ini Pen Drive

syusye berkata...

hhaahhaa~
kira mcm 2 la...
tp calon somi lom lagi..hahahahaah